
میان وعده های سالم در دبستان
نان و پنیر با : گردو ، خرما ، شیره ، زیتون یا سبزی (ریحان و نعنا) – نان و حلوا ارده – نان و شکلات صبحانه کره بادام زمینی ، کره بادام یا کره پسته
نان با : کتلت ، کوکوسبزی ، کوکو سیب زمینی ، نان و تخم مرغ
میوه های خشک ، انواع میوه های فصل ( ترجیحاً ترش نباشد.)
انجیر ، بادام ، پسته ، تخمه مغز شده ، کشمش ، نخودچی ، بادام زمینی
کنجد ، پفیلای خانگی ، برنجک ، انواع بیسکوییت های بدون کرم ، انواع نان ها مثل: کیک خانگی ، نان خرمایی ، نان شیرمال ، نان تست مثل هفت غله ، جو ، جو دو سر ، انواع نان خشک (اعم از ساده ، جو ، قندی)
شیر ساده ، شیر کاکائو و شیرهای طعم دار
از مصرف سس ها به همراه انواع لقمه های کوکو خودداری شود. در فصول سرد سال از خیار و گوجه برای لقمه های نان و پنیر استفاده نشود.