فعالیت هوش بدنی1فعالیت روانشناختی1فعالیت آموزشی1فعالیت سلامت1

آغاز ثبت نام پیش دبستانی و دوره اول مسرور

ثبت نام آغاز شد

جهت دریافت اطلاعات در خصوص ثبت نام پیش دبستانی و دوره اول دبستان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
ضمنا پیش دبستانی و شعبه ۱ دبستان همه روزه از ساعت 8:30 الی 12 جهت پاسخگویی حضوری فعال می باشد.

- آدرس پیش دبستانی مسرور:
خیابان لاهور، نبش کوچه ۹۲

- آدرس شعبه ۱ دبستان مسرور:
خیابان بزرگمهر، کوچه چشمه باقرخان(کوچه ۶۴)، کوچه صفا

-- شماره تماس جهت ثبت نام پیش دبستانی

-- شماره تماس جهت ثبت نام دوره اول دبستان:

* ساعت تماس : ۱۳-۹

آغاز پیش ثبت نام دوره دوم دبستان مسرور

پیش ثبت نام شعبه 2 دبستان آغاز شد

ولی گرامی

از حسن اعتماد و انتخاب شما سپاسگزاریم.

دبستان مسرور با 12 سال تجربه، مفتخر است خدمات زیر را با کیفیت بالا ارایه دهد.

- استفاده از فنون جدید تدریس

- به کارگیری کادر مجرب و کارآزموده

- دارای کلاس های هوشمند (سخت افزاری و نرم افزاری) و فضای ایده آل آموزشی

- پشتیبانی حرفه ای آموزشی زیر نظر معاون آموزشی با تجربه

- برگزاری کارگاه های روان شناختی توسط مشاور برجسته ی آموزشگاه

- برگزاری جلسات آموزش خانواده با بهره گیری از حضور مشاوران و مدرسان زبده

- برگزاری آزمون های دوره ای و ارایه ی کارنامه

- برپایی جشنواره ها و مسابقات

- برگزاری اردوها و بازدیدهای آموزشی، پرورشی و تفریحی

- مجهز بودن به وسایل کمک آموزشی

- استفاده از سالن ورزشی جهت درس تربیت بدنی و جشنواره ی ورزش

- آموزش مهارت زندگی و ارزش های معنوی

- معاینات دوره ای دانش آموزان توسط مربی سلامت و پزشک دبستان

- کلاس های تقویت خلاقیت (رباتیک، نقاشی، طراحی، کاردستی، سفالگری و ...) و اجرای فعالیت های ویژه ی مدرسه

- افتخار آفرینی مدرسه در رشته های مختلف

* جهت تنظیم مراحل ثبت نام با ورود به فرم پیش ثبت نام و پرکردن فرم ، اقدام نمایید.

* در صورت تمایل به داشتن اطلاعات بیشتر در مورد خدمات دبستان با شماره ی ۰۹۱۳۱۷۰۵۸۸۱(معاون آموزشی) از شنبه تا سه شنبه 9 الی 11 صبح تماس حاصل فرمایید.

نقش پدر در تربیت فرزند (قسمت دوم)

نقش پدر در تربیت فرزند

جمع آوری: فروغ صدرارحامی

مدیر شعبه 1 دبستان

«قسمت دوم»
یکی از مهم ترین نقش های پدر در ماه های اول تولد کودک، مراقبت و تغذیه ی مادر است. پدر با مراقبت شایسته از مادر به طور غیر مستقیم از نوزاد خود مراقبت می کند. این تنها بخشی از نقش پدر است
- روش های بچه داری برای پدران
۱-کودک را در وضعیتی حمل کنید که هم برای شما و هم کودک مناسب باشد.
برای کودک مهم است که به آهنگ حرکات پدرش عادت کند. حمل نوزاد در یک آغوشی موجب می شود که کودک به آهنگ و صدای شما عادت کند.
۲-بغل کردن در وضعیتی که سر او را روی گردن قرار داده اید
۳-قرار دادن کودک روی سینه
گوش کودک را روی قلبتان بگذارید. این نکته بسیار مهم است که کودک به اندام پدر خود و روش منحصر به فردش در نگهداری از او عادت کند. این روش نه بهتر از شیوه ی مادر و نه کم اهمیت تر ازآن است، بلکه با آن متفاوت است و به خاطر همین تفاوت است که کودک به آن عشق می ورزد.
- خواباندن کودک
یکی از لذت بخش ترین مراسم شب هنگام پدرانه ، خواباندن کودک است. هنگامی که کودک آماده ی خوابیدن است او را در آغوشی بگذارید و در خانه قدم بزنید. در حین راه رفتن دقت کنید که کودک حتما نشانه های خواب عمیق از جمله شل شدن اندام ها و غیره را نشان دهد. در این هنگام کودک را در رختخوابش قرار دهید و خود کنار او بخوابید. سپس آرام از او جدا شوید
هنگام خواباندن کودک می توانید پشت کودکتان را ماساژ دهید . او را مطمئن کنید که تا هنگام خواب رفتن کامل، در کنار او می مانید.

نقش پدر در تربیت فرزند (قسمت اول)

نقش پدر در تربیت فرزند

جمع آوری: فروغ صدرارحامی

مدیر شعبه 1 دبستان

«قسمت اول»
اغلب اوقات وقتی از تربیت کودک حرف می زنیم، نقش مادران را خیلی پررنگ مطرح می کنیم. ولی در طی سالهای اخیر، نقش پدر در مراقبت از کودک دستخوش تغییر شده و بهبود یافته است.
قرن هاست که تلاش پدران در تربیت کودکانشان به این شکل نمود پیدا کرده است که اگر چه آن ها نیت خیر داشته اند، ولی در عمل چندان موفق نبوده اند. پدرها فقط به عنوان جایگزینی برای مادران مطرح نیستند، بلکه نقش خاصی در رشد و شکوفایی کودک دارند.
طی سالهای اخیر، موضوع ایجاد پیوند با نوزاد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. البته قسمت اعظم این توجه بر پیوند مادر-نوزاد تمرکز داشته و به نقش پدر به صورت افتخاری پرداخته شده است. گرچه پیوند مادر-نوزاد نیز حایز اهمیت است، ولی پیوند پدر-نوزاد نیز اهمیت دارد. اهمیت این ارتباط، هم از جانب نوزاد است و هم از طرف پدر.
پدری که مجذوب کودکش شده است ، با همه ی وجود محو‌ تماشای خصوصیات منحصر به فرد او‌ می شود و احساس می کند که کودکش با بقیه ی کودکان کاملا متمایز است و به شدت مشتاق می شود که او را در آغوش بگیرد، با او حرف بزند و به نحوی با او ارتباط برقرار کند.
مارتین گرینبرگ در کتاب خود به نام «تولد یک پدر» می گوید نه تنها نوزاد بخش بزرگی از زندگی پدر می شود، بلکه پدر نیز احساس می کند که یکباره بزرگ تر شده است و احساس بزرگ تر شدن، پخته تر شدن و قوی تر شدن می کند.
- یکی از توصیه هایی که جهت ایجاد پیوند برای پدران می شود :
بلافاصله پس از تولد کودک باید او را مستقیما روی سینه ی مادر قرار داد و هر سه شما می توانید در این لحظات در کنار یکدیگر لذت ببرید در خلال این پیوند اولیه، بسیاری از نوزادان در حالتی از هشیاری آرام به سر می برند این حالت هشیاری آرام نخستین زمان پذیرا بودن نوزاد است .
در طول مدت این پیوند سه گانه، با نوزاد خود حرف بزنید، او را نوازش کنید و بگذارید احساساتتان بروز پیدا کند.

کسب رتبه ی برتر در زمینه ی پژوهش و ارایه ی آثار درس پژوهی

اسامی پذیرفته شدگان در آزمون های ورودی دبیرستان های دوره اول

راهیابی دختران مسرور به چهارمین دوره از مسابقات سفیران سلامت

پیش دبستانی مستقل مسرور در یک نگاه

نمونه فعالیت های آموزشی مسرور2

7 نکته برای استفاده صحیح از کوله پشتی

حمایت از تولید داخلی و رعایت فرهنگ اسلامی-ایرانی

اولیای گرامی

به منظور حمایت از تولید داخلی و رعایت فرهنگ اسلامی-ایرانی لطفا از خرید هرگونه کیف و لوازم التحریر فانتزی خودداری فرمایید.

عید سعید فطر بر شما مبارک باد.

12 اردیبهشت روز معلم گرامی باد.