فعالیت هوش بدنی1فعالیت روانشناختی1فعالیت آموزشی1فعالیت سلامت1

جلسه آموزش خانواده با موضوع اصول تربیتی در مسرور2

روز شنبه ۲۰ دی ماه ۹۹، جلسه‌ی آموزش خانواده با موضوع اصول تربیتی ۲ در فضای اسکای روم شعبه ی 2 مسرور برگزار شد. در این جلسه، سرکار خانم شکرزاده مشاور دبستان پیرامون مباحثی چون انواع سبک های تربیتی، معیارهای کنترل و توجه ، شرایط اقتدار ، اصلاح و تقویت رابطه‌ی میان والدین و نوجوانان صحبت کردند و در پایان به سوالات اولیای عزیز پاسخ داده شد.

جلسه آموزش خانواده با موضوع چاقی شکمی در مسرور2

روز چهارشنبه 10دی ماه ۹۹ جلسه آموزش خانواده با موضوع چگونگی آغاز چاقی شکمی ، عوارض و خطرات آن با حضور خانم فاطمه شرفی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی آموزش و پرورش ناحیه دو در فضای اسکای روم شعبه ی 2 مسرور برگزار شد.

برای مشاهده ی گزارش تصویری این جلسه به گالری تصاویر رجوع کنید.

اردوی مجازی روز همراه با مجلات رشد در مسرور2

روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۹۹ ، اردوی مجازی روز همراه با مجلات رشد در فضای اسکای روم و واتس آپ با هدف مهارت آموزی و ایجاد نشاط و تنوع برای دانش آموزان شعبه ی ۲ مسرور برگزار شد. در این اردو دانش آموزان در هر زنگ به فعالیت های جذابی همچون ساخت ساک دستی ، بازی ، آموزش دسر  مجله رشد پرداختند و در پایان از آن ها نظرسنجی به عمل آمد.

سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی

محفل انس با قرآن در مسرور2

روز یکشنبه 7 دی ماه 99 همزمان با هفته "بزرگداشت قرآن، عترت و نماز" در شعبه ی 2 مسرور، محفل انس با قرآن در فضای اسکای روم برگزار شد. در این محفل نورانی پس از پخش کلیپهای ساخت دانش آموزان، در مورد جایگاه قرآن، ثواب تلاوت، حفظ آیات قرآن و بعضی داستانهای قرآنی و مسابقه حفظ جزء۳۰ برگزار گردید.

جشن یلدا در مسرور1

به مناسبت فرا رسیدن جشن ملی یلدا در روز یکشنبه ۳۰ آذرماه 99 فعالیت های زیر در شعبه ی 1 مسرور انجام شد.
-آموزش دسر های یلدایی، کوکی مخصوص یلدا، ژله و میوه آرایی، تاج و تل با تم شب یلدا
-اجرای برنامه صبحگاه مجازی توسط دخترهای خوب دبستان
-موسیقی و نمایش یلدایی
-آماده سازی و تزیین مدرسه به مناسبت شب یلدا
-اجرای برنامه ی برخط خاله قصه گو که دانش آموزان علاوه بر شنیدن قصه با آداب و رسوم شب یلدا آشنا شدند.