روز جهانی هوای پاک در مسرور 1

روز دوشنبه 30 دی ماه 98 به مناسبت روز جهانی هوای پاک و اهمیت داشتن هوای تمیز و سالم برای زندگی بهتر، برنامه هایی را در شعبه 1 مسرور اجرا کردیم.
-ساخت دانه های برف و قطره های باران توسط دانش اموزان پایه اول
-ساخت پلاکارد توسط دانش آموزان پایه سوم
-اجرای نمایش آلاینده های زیستی
-نصب ماکت و جملاتی مربوط به هوای پاک در پانل حیاط دبستان
-طراحی ماسک  خلاق توسط دانش اموزان با موضوع «دوست دارید محیط زیست تان چگونه باشد؟»

بزرگداشت روز پرستار در مسرور 1

روز شنبه 22 دی ماه 97 به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و بزرگداشت روز پرستار برنامه های زیر در شعبه 1 انجام شد.
-آذین بستن حیاط دبستان
-برگزاری نمایشگاه نقاشی دانش آموزان پایه اول
-برگزاری مسابقه جدول برای پایه های دوم و سوم
-اجرای سرود «حضرت زینب(س)» توسط تعدادی از دانش آوزان پایه سوم
-تقدیر از سرکار خانم قاسمی مراقب سلامت دبستان

بزرگداشت روز پرستار در مسرور2

روز چهارشنبه 19 دی ماه 97 با حضور همکار خوبمان سرکار خانم محمدقاسمی مشاور تغذیه ی دبستان و به مناسبت ولادت حضرت زینب و روز پرستار، از ایشان که مفتخر به کسوت پرستاری می باشند، تجلیل به عمل آمد. در ادامه جلسه پرسش و پاسخ در مورد شغل شریف پرستاری برگزار گردید و ایشان علاقه و تعهد را رمز موفقیت در این شغل پرمخاطره عنوان کردند.

آشنایی با دیابت در شعبه 1

با توجه به اهمیت ضروریت آشنایی دانش آموزان با بیماری دیابت، بر آن شدیم با نصب پوسترهای مربوط به دیابت، علل ایجاد و راه های مقابله با آن آموزش را در شعبه 1 مسرور آغاز کنیم. صحبت های خانم دکتر طاهری پزشک دبستان در رابطه با نحوه صحیح مواد غذایی تکمیل کننده این آموزش بود.

جشنواره غذاهای سنتی در مسرور 1

دوشنبه ۳۰ مهرماه را روز آشنایی دانش آموزان با غذاهای سنتی قرار دادیم. این برنامه با حضور گرم  مادران مهربان و خانم آرین از  واحد تغذیه مرکز بهداشت خواجو رنگی، خاص به خود گرفته بود. دانش آموزان، مهربانی، بخشش و خوردن ناهار سنتی را در دبستان و کنار همسالان خود تجربه کردند. از مادران عزیز که ما را در این امر یاری کردند، سپاس گزاریم.

جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت روز جهانی غذا در مسرور2

سه شنبه 24 مهرماه 97 به مناسبت «روز جهانی غذا» جشنواره غذاهای سالم و سنتی در شعبه 2 برگزار شد. در این جشنواره طبق توضیحاتی که از قبل به دانش آموزان ارائه شده بود، با توجه به چهار فاکتور (سلامت غذا، سادگی، مشارکت دانش آموز با مادر در تهیه غذا و شکل زیبا) برای هر فردی امتیازی در نظر گرفته شد. این جشنواره با استقبال خوبی از جانب دانش آموزان روبرو شد و نهایتا غذاهای خود را در محیط حیاط و دور هم میل کردند.

هفته ی سلامت در مسرور1

از روز یکشنبه 26 فروردین ماه تا روز چهارشنبه 29 فروردین ماه به مناسبت «هفته سلامت» برنامه های شاد و متنوعی در مسرور 1 برگزار شد. بازی در زنگ های تفریح، ساخت ماسک های خنده، دورهمی دانش آموزان و آموزگاران با میان وعده های خلاق و پوشش شاد همکاران و ... از جمله برنامه های اجرا شده در این هفته بوده است.

روز جهانی مبارزه با ایدز

به کودکان خود بگویید با سرنگ های آلوده بازی نکنند .
آموزش مهارت های خود آگاهی، عزت نفس، قدرت نه گفتن، توان حل مسئله و پر کردن اوقات فراغت به شیوه جامعه پسند به افراد به ویژه کودکان و نوجوانان، نقش مؤثری در کاهش ابتلا به بیماری های عفونی دارد. «ایدز»  عنوان دار تیتر اول در بیماری های عفونی شناخته شده است .
«ایدز» بیماری است که در دستگاه ایمنی و توسط ویروس نقص ایمنی (HIV)ایجاد می شود. متاسفانه بسیاری از موارد ابتلا به ایدز براثر عدم داشتن مهارت نه گفتن و قاطعیت ایجاد می شود که بر این اساس لازم است این مهارت به همه افراد به ویژه کودکان و نوجوانان آموزش داده شود .
آموزش مهارتهای زندگی به ویژه خودآگاهی باید از دوران پیش دبستانی آغاز شود .
* درباره راه های انتقال این بیماری  ازجمله: تماس مستقیم با ترشحات خون آلوده و ..... بسیار گفته شده و علاوه بر آموزش این موارد ضروریست تا بدانیم که این بیماری از راه های زیر منتقل نمی شود :
-آب و هوا
-گزش حشرات از قبیل پشه
-بزاق ،اشک ویا عرق بدن
-دست دادن با بیمار ویا استفاده مشترک از ظرف غذا
توصیه می شود با توجه به اهمیت موضوع ونقش آموزش، دانش آموزان را از سوار شدن خودروی افراد غریبه، لمس کودک توسط افرادی که معتمد نیستند و .....برحذر داشت .

1 آبان روز اطلاع رسانی هپاتیت

زهرا محمد قاسمی

کارشناس پرستاری و مراقب سلامت دبستان

روز دوشنبه 1 آبان ،مصادف با روز اطلاع رسانی هپاتیت است . از نظر لغوی ،هپاتیت به معنای التهاب و ورم کبد است .هپاتیت به دو صورت حاد و مزمن تقسیم بندی می شود . دلیل اصلی ابتلا به هپاتیت ویروس است ولی برخی عوامل دیگر مانند داروهای بیهوشی ، الکل ،کبد چرب ،سرخچه ،سرخک ،و در موارد اندک عفونت های ویروسی مثل منو نکلئوز  و سایتو مگالوویروس  می توانند باعث هپاتیت شوند .
ادامه مطلب...

24 مهرماه روز جهانی غذا

چرا روز جهانی غذا داریم ؟

زهرا محمدقاسمی

کارشناس پرستاری و مراقب سلامت دبستان

۱۶اکتبر برابر با ۲۴ مهرماه به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است .روز جهانی غذا ،تلنگری برای بیداری وجدانهای به خواب رفته  و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی یعنی غذا  ،محرومند و در این محرومیت ، دستان بی توانشان از دامان زندگی کوتاه می شود . قدر غذا این نعمت آغازین خلقت را بدانیم و با مصرف درست و عدم اسراف با گرسنگان جهان همدردی کنیم . هنگام دور ریختن غذا ، به این فکر کنیم که این غذا می تواند گرسنه ای را برای یک روز هم که شده از گرسنگی و مرگ نجات دهد.

از مصرف بی رویه غذا بپرهیزیم .